tor. Feb 22nd, 2024

Volleyball community

Om volleyboll i första hand

Beachvolley i Stockholm

Vem tycker inte om att hänga på stranden under sommaren och spela beachvolley med några av sina vänner? Oftast finns det redan nät så du behöver endast ta med dig boll. Även om du bor i en storstad som Stockholm finns möjligheten att spela beachvolley. Detta tack vare ”The Beach”.

Beachvolley i Stockholm

Bor du i Stockholmsområdet behöver du inte ha nära till en strand för att kunna spela. Här är det nämligen möjligt att spela året om. Beachvolley.se erbjuder inomhusbanor både för stora evenemang och för de som bara vill boka en bana med några vänner. De har även en beachvolley-klubb för dig som vill träna regelbundet och spela lite mer seriöst. Du kan till exempel ta en grundkurs.

08 Beachvolley Club

08 Beachvolley Club är en förening som anordnar beachvolley för alla nivåer. De har träningsgrupper både för barn, ungdomar och vuxna. Om du går in på www.thebeach.se ser du en fullständig översikt över träningsgrupper och priser. De har träningsgrupper som startar både på våren och på hösten. De mest hängivna spelarna har möjlighet att köpa ”Silverkortet” och få rabatterade priser under ett helt år.

Events och privatuthyrning

Det behövs inte att du är medlem i föreningen för att få tillgång till de banor som finns i The Beach. Letar du efter en aktivitet för en möhippa, team-building med jobbet eller en födelsedagsfest finns det flera alternativ. Bokar ni ett paket kan ni även få mat i lokalens servering. Totalt kan de ta emot allt från tio gäster upp till 650 gäster. Är ni ett mindre sällskap eller kanske bara fyra personer kan ni också boka bana. Det finns möjlighet att boka alla dagar i veckan. För exakta tider är det smidigast att gå in direkt på hemsidan. Det är också här som ni skickar er bokningsförfrågan. Värt att veta är ni måste betala för minst fyra personer för att få tillgång till en bana.